Onpa taas kaunis päivä tosiaan, ja vaikka tavallaan tuntuukin siltä että mitään en ole saanut aikaiseksi niin tiedän että on lauantai ja mulla on täysi oikeus olla välittämättä mistään mikä ei ole juuri-nyt-tällä-saamarin-sekunnilla kaatamassa maailmaa minun niskaani :)

Heräsin jo ennen yhdeksää, mikä on todella hyvin kun ottaa huomioon että kotiuduimme Miehen kanssa baarista joskus kahden jälkeen, ja nukkumaan pääsimmekin vasta muistaakseni kolmen kiepeillä.

Olen jo keittänyt mannapuuroa, syönyt sen, keittänyt kahvia, juonut sen (muistin pistää keittimenkin päältä pois), käynyt suihkussa ja harjannut hiukset. Ja kello on hieman yli yksi. Loppuaika menikin wanhoja Aku Ankkoja ja kaikenkarvaisia blogeja lueskellessa.
    On se muuten jännää mitä kaikkea kivaa täältä vuodatuksestakin löytyy. En aiemmin ole tullut ajatelleeksikaan että voisi oikeasti olla kiinnostavaa lukea toisten ihmisten, vieläpä tuntemattomien sellaisten, elämistä ja tuntemuksista :)

Oivoi.. Mies on auttamassa kaveriaan muutossa, minä tylsistyn kotona. On tämä kivaa juu, omaa aikaa, jippii. Kävimme Miehen kanssa aiheesta kännikeskustelua viime yönä, kunnes Miehen lause päättyi tuhinaan ja kuorsaukseen. Jotenkin söpöä kun toinen käpertyy sun kainaloon selittämään jotain mielipidettään jostain tietystä aiheesta ja on juuri sanomassa jotain kun alkaakin lauseen sijasta tuhinaa kuulumaan :)

Tarkoituksena olisi saada meikit ilmestymään naamaan, että pääsisi vaikkapa keskustaan lähtemään. Ei oikein jaksaisi näin nättinä päivänä vain istua kotosalla.

Palailemme siis :)