Kissa tappaa tuolla sohvaa, peilissä näkyvää kissaa, muovikasseja, muovikasseissa olevia asioita kuten koulukirjoja ja vaatteita, sekä tietysti tuhkakuppia ja kukkaruukkuja. Kävin tänään lemmikkieläinkaupassa ostamassa kissalle kynsisakset ja sellasta suihketta mikä estäis kuulemma jonkin verran kissaa menemästä tiettyihin paikkoihin. Mutta perkele, SITÄ SUIHKETTA EI TEHDÄ ENÄÄ! Se olis ollu ihan loistavaa tavaraa, mutsin kissaan se ainakin toimi aikoinaan. Kaveri käski laittaa johtoihin tabascoa, itse ajattelin kokeilla valkopippuria sekä kukkaruukkuihin että niihin johtoihin. En sitten tiedä mitä se valkopippuri niille kukille tekee :'D

Olinpa jälleen ostoksilla. Viime viikolla ostin takin ja kahdet kengät, yht. päälle 100€, tänään kahdet housut ja hinnaksi yht. 104,9€ :s apuva!
Ja vielä pitäisi kouluun panostaa, pari kirjaa puuttuu ja kouluvaatteita (siis ei normi arkivaatteita ollenkaan). Mietin vaan että mitenkä saisin rahat riittämään?

Ja vieläpä kun olen tänään menossa baariin kaverin ja sen kaverin kanssa. Ne on itseasiassa jo varmaan matkalla meille, pitäisi tiskata (keittiö HAISEE) ja siivota olohuonetta muutenkin. Siellä on mun ja Miehen vaatteita viikonlopun tiimoilta ympäri huonetta. Ja kukkaset pitäis kastella. Ja ja ja.. :/

Ai niin, ja kalenterinkin ostin. Siitä saattaa olla oikeasti kunnolla hyötyä, mulla kun on tapana unohdella sovittuja ja suunniteltuja asioita aivan liikaa..
Nyt siivoamaan, palailen ehkä joskus.

Bye.