Huoh, mikä päivä tuo eilinen olikaan!
Töistä suoraan työhaastatteluun, työhaastattelusta kotiin pesemään ikkunoita. Ja ne ikkunat.. huh huh, kahdessa tunnissa saatiin kahdestaan kaverin kanssa pestyä olohuoneen ikkunat.
Siellä oli vuosisadan paskat sekä ikkunoissa, ikkuinoiden väleissä että seinissä. Siis jumaliste niitä edellisiä vuokralaisia, olis voinu pestä edes kerran ikkunat!
Mutta wau mikä näkyvyys, eroitan jopa vastapäisen asunnon keittiön ikkunasta verhojen värin :)

Noh, ikkunoiden pesusta päästyäni ryhdyin tekemään ruokaa. Tavoitteenamme oli päästä kymmeneksi keskustaan, että kaverini ehtii laulamaan karaokea ja voittamaan laivaliput. Kellohan oli jo vartin yli yhdeksän kun tajusin että muusin tekemiseen ei riitä aikaa.. edellisen päivän ruuat jääkaapista ja uudet tilalle.

Baariin mennessämme oli tavoitteena tosiaan juoda yksi paukku, laulaa yksi biisi ja kaverini tähtäsi puoli kahdentoista bussiin. Vaan kävipä niin että karaoke alkoikin vasta yhdeltätoista, yksi paukku vaihtui kymmeneen ja se siitä, homma hanskassa ja hanskat hukassa.

"Siis voitteko uskoa, että ainoana kertana kun heittäytyy tyhmäksi ulkomaalaiseksi ja päättää puhua espanjaa, tuollainen juopunut ja tungetteleva mies puhuu nimenomaan sitä espanjaa!!!
Se oli niin ääliö, ettei ymmärtänyt kehonkieltä, espanjaa, suomea - mutta keskisormi lopulta sai tajuamaan. Sí sí. (ja se on italiaa)

Oli hauska ja onnistunut ilta jälleen. Milloin uudestaan? ;)" Lainaus kaverin blogista. Ja tottahan tämäkin tarina, jokseenkin tyhmän oloinen nuorehko mies. Useimmiten vastaukseni kyseiselle nuorehkolle miehelle oli "mii not unterstant" ja pään pudistus.

Olipa muuten heikko olo aamulla, kolmen aikaan yöstä kotona ja aamuseitsemältä herätys. Kello soi - ylös, suihkuun ja töihin (asiakaspalvelutehtävissä minäkin..). Huomenna on onneksi viimeinen työpäivä tosiaan, ensi viikolla (kokonainen viikko!!) lomaa ja Back To School.

Ja oma kulta tulee huomenna lomille intistä, odotan innolla. Ihanaa päästä Miehen kanssa Down By The Laituriin ja loppuillasta hänen kainaloonsa nukkumaan. Lauantaista en sitten puhukaan, aikainen herätys ja illalla luultavasti baariin.

Ikävä! Huomenna nähdään, rakas.

Kauniita unia, oman kullan kuvia.